Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Avisos

Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per a l’any 2018

Divendres 27 de juliol

La convocatòria té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El SOC subvenciona contractes de treball en pràctiques a l'Ajuntament, durant un període de 6 mesos a jornada completa (entre octubre de 2018 i abril de 2019).

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de:

  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional.
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. 

Les persones joves que hagin participat al Programa a la Convocatòria de l’exercici 2016 i 2017 i les que estiguin contractades, en la data de publicació de la Resolució de la convocatòria, dins d'un programa de Garantia Juvenil no podran participar a la convocatòria d’enguany.

Data límit de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds és des del dia 27 de juliol fins al 7 de setembre de 2018, ambdós inclosos, a qualsevol oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Més informació

Al Servei Local d'Ocupació (Espai Tolrà, c. Portugal 2C) o a qualsevol oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya.

 

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40